00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת סברינה משודרגת

 עוגת סברינה משודרגת

חומרים:

5- ביצים גדולות מופרדות

7- כפות סוכר

6 -כפות סולת רגילה

2 -כפות קמח רגיל

2 -כפות שמן

1/2 כפית אבקת אפיה

אופן - ההכנה:

להקציף את החלבונים יחד עם 5 כפות סוכר.

להקציף את החלמונים עם השמן ו 2 כפות סוכר.

למזג בין 2 העיסות בעדינות ובאמצעות כף

להוסיף לאט לאט תוך בחישה את הסולת, הקמח ואבקת האפייה.

לשמן תבנית מס' 24 ,לצקת לתוכה את העיסה ולאפות ב 180

מעלות כ 30 דקות.

לבדוק אם קיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.

היא לא אמורה להיות זהובה מדי.

מיד עם הוצאתה חמה מהתנור, לצקת עליה את הסירופ החם.

הסירופ:

2 כוסות מים, 5 כפות סוכר, 2 כפיות תמצית רום, 2 כפות ריבת

מישמש.

לבשל את הכל על האש - לא להרתיח, רק עד שהסוכר והריבה

יימסו.

להקציף שמנת מתוקה ולצפות את העוגה....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת