00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סיגרים ממולאים בשר וכבד

 סיגרים ממולאים בשר וכבד

חומרים למילוי:

250 גרם בשר טחון

300 גרם כבד עוף

2- בצל קצוץ

כורכום

מרק עוף

פלפל שחור / לבן

תבלין קארי

פפריקה

עלי סיגר

דבק:

מעט קמח מדולל במים

אופן ההכנה:

לנקות את הכבד ולטגן את הבצל עם הכבד והבשר, לשים את

התבלינים

ברגע שזה מוכן לשפוך לתוך קערה ולרסק

לקבלת עיסה רכה מעט. לתת לנוח כ-1/2 שעה לספיגת הטעמים.

לחתוך כול עלה סיגר לחצי

להכין נקניקים, לשים נקניק בקצה התחתון באמצע, לקפל צד ימין

על המילוי ואחר כך את צד שמאל ולגלג, מעט לפני הסוף מורחים

מעט דבק להידוק הקצוות.

לטגן בשמן עמוק וחם.....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת