00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סלט אבוקדו בטחינה צ`ילי

 סלט אבוקדו בטחינה צ'ילי

המרכיבים: 

לטחינה: 

3 כפות טחינה גולמית 

2 כפות מיץ לימון 

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק 

מים לפי הצורך 

מלח (לא הכרחי) 

קורט פפריקה מתוקה 

לאבוקדו: 

2 אבוקדו בשלים אך מוצקים 

2 כפות מיץ תפוז טרי או מיץ הדרים אחר 

מעט מלח (לא הכרחי כי הטחינה מלוחה) 

¼ פלפל חתוך לקוביות קטנות מאוד 

אופן - ההכנה: 

1. מתחילים עם הטחינה: מערבבים טחינה, מיץ לימון וצ'ילי.

מוסיפים מים עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה. טועמים תיבול

ואם יש צורך מוסיפים מלח (יש מלח ברוטב הצ'ילי). 

2. מוסיפים פפריקה בשביל הצבע.

3. מקלפים את האבוקדו ובוצעים אותם בעזרת הידיים, מטפטפים

מיץ תפוז ואם רוצים מוסיפים מלח. .

4.מוסיפים את קוביות הפלפל

ומערבבים בעדינות. 

5. מעבירים לקערית הגשה ויוצקים למעלה את הטחינה-צ'ילי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת