00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת סולת

 עוגת סולת

החומרים:

1 כוס סוכר

1 גביע אחד של יוגורט

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר וניל

2 כפיות שמרים

250 גרם מרגרינה או חמאה מומסת

1.5 כוסות קוקוס

3 כוסות סולת

בוטנים , שקדים, אגוזים (לפי בחירה אישית)

לסירופ:

2.5 כוסות סוכר

2 כפיות מיץ לימון

2 כפיות מי ורדים

1 כוס מים

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל היבשים השמרים הסוכר אבקת האפייה

והסוכר וניל, וקוקוס. ואת הסולת 

2. מוסיפים את הלבן ואת המרגרינה המומסת ומערבבים עד

לקבלת עיסה אחידה. 

3. משמנים תבנית אפיה מלבנית.

4. יוצקים את העיסה לתבנית. אפשר לשרטט את העוגה בסכין

בצורת ריבועים או מלבנים, בכל ריבוע שמים את מה שבחרתם

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד שזה

משחים, כשעה.

6. מוציאים מהתנור ומצננים.

7. מכינים את הסירופ ושמים על העוגה. אם העוגה קרה לשים

סירופ חם ולהפך....תהנו...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת