00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגיות חלבה

 עוגיות חלבה

לעוגיות:

100 גרם חמאה, רכה

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס סוכר חום כהה

1/4 כוס ממרח חלבה

1 ביצה

11/2 כוסות קמח

1/4 כוס קקאו

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

למלית חלבה:

1 כוס ממרח חלבה

3-4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, שני סוגי סוכר וממרח חלבה

לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח,

קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לבצק אחיד.

בקערית נפרדת מערבבים ממרח חלבה ואבקת סוכר עד שאפשר

ללוש את התערובת והיא לא דביקה, ונוחה לגלגול.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מגלגלים את תערובת החלבה ל-35 כדורים קטנים בגודל זית (אם

צריך "מקמחים" את הידיים באבקת סוכר).

מגלגלים את תערובת השוקולד ל-35 כדורים בגודל עגבניית שרי,

מועכים ל"פיתה" כל כדור שוקולד, מניחים באמצע כדור חלבה

ומקפלים סביב להחבאת החלבה בשוקולד. מגלגלים שוב לכדור

מושלם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט

בכרית כף יד רטובה ליצירת עוגייה עגולה ושטוחה.

אופים 8-10 דקות עד שהעוגיות מתחילות להיסדק, הן יציבות

בשוליים ומרכזן עדיין רך....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת