00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוגת בננות רכה

 עוגת בננות רכה

מצרכים:

2 ביצים מופרדות

200 ג` סוכר (כוס)

120 מ"ל שמן (חצי כוס)

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 בננות

2 כפיות סוכר וניל

200 ג` קמח תופח (כוס וחצי פחות כף)

1/3 כפית א. סודה לשתייה

חצי כפית קינמון

כף נוטלה גדושה (לא חובה למי שמעדיף בלי)

אופן - הכנה:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב. להוסיף חלמונים אחד,

אחד.

2. לערבב את המצרכים "הרטובים" להוסיף למיקסר, למעוך את

הבננות עם הסוכר וניל ולהוסיף, לערבב את המצרכים "היבשים"

ולהוסיף, לערבב עד שהבלילה חלקה.

3. להוציא כשליש כוס מהבלילה ולערבב עם הנוטלה. "לשחק" עם

הצבעים, להוסיף פעם בהיר, פעם כהה.

להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות.

*מי שמעדיף בלי הנוטלה יכול לוותר על הסעיף הזה....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת