00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סוכריות שוקולד קרמל

 סוכריות שוקולד-קרמל

מרכיבים:

 

125 גרם חמאה

 

125 מ"ל דבש

 

125 גרם סוכר

 

125 גרם שוקולד 70% מוצקי קקאו קצוץ קטן

 

אופן ההכנה:

 

בסיר לבשל את החמאה והדבש עד שהם נמסים.

 

להוסיף את הסוכר והשוקולד .לערבב ולבשל על להבה בינונית.

 

להביא לרתיחה.

 

להנמיך את הלהבה ולבשל 7-9 דקות בבחישה מתמדת עם מקצף

 

ידני. התערובת תבעבע ותסמיך עם הבישול.

 

לאחר דקות בישול אחדות ,יש לבדוק את התערובת אם היא 'מוכנה'

 

כבר .הבדיקה נעשית ע"י יציקה של כפית מהתערובת לתוך קערית

 

מים קרים. במידה ולאחר צינון קל תתקבל בתוך המים מסה רכה יש

 

להסיר את תערובת הסוכריות מהלהבה. להימנע מבישול יתר.

 

לצקת את התערובת הנוזלית לתבנית ריבועית ס"מ שרופדה קודם

 

בנייר אפיה. לנער קלות. לצנן בחוץ משך שעה.

 

להעביר לקרש חיתוך ולחתוך לרצועות ארוכות. כל רצועה לחתוך

 

לסוכריות קטנות.

 

הסוכריות שבושלו 9 דקות יתקשו לגמרי.

 

איחסון :

לארוז כל סוכריה באריזה אישית או לאחסן בכלי אטום שבין כל שכבת

סוכריות מפריד נייר אפייה....תהנו.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת