00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

עוף ואורז אדום בתנור

 עוף ואורז אדום בתנור

חומרים:

חלקי עוף

3 כפות סילאן

כף קטשופ

כף רוטב סויה

אבקת מרק

מל"פ

2 כוסות אורז

3 כוסות מים

חצי כוס מים נוספת

2 בצלים קצוצים

2 כפות סילאן

רסק עגבניות קטן

כף פפריקה

הכנה:

לערבב סילאן, קטשופ, סויה, אבקת מרק עוף, מל"פ.

לתבל את העוף

מכל הכיוונים

לטגן בצל, להוסיף מים, רסק, סילאן, תבלינים ואורז.

לבשל 10 דקות מכוסה, על אש נמוכה

להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

להעביר את האורז לתבנית ולשטח, מעל לסדר את

חלקי עוף.

להוסיף חצי כוס מים ולכסות את התבנית.

להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות שעה,

אחרי שעה

להוריד את הכיסוי שהעוף יקבל צבע יפה...תהנו...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת