00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת תותים

 

 

עוגת תותים של עיישה

עוגת תות שדה ג'לי  וקרם וניל

עוגה טעימה,הכנתי אותה בשנה שעברה.

זה מה שהספקתי לצלם ממנה.

מתחסלת  בקלות
 

מצרכים: תבנית מס' 22-24
1 ק"ג תותים שטופים ופרוסים
3/4 כוס סוכר
לבסיס הטורט:
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
2 כפות שמן
קרם:
1 חבילה פודינג וניל /תות
1 מיכל שמנת מתוקה -250 מ"ל
1 כוס חלב -200 מ"ל
לג'לי:
2 חבילות ג'לי בזק בטעם תות
3 כוסות מים רותחים -200 מ"ל

אופן הכנה:
לערבב את התותים בקערה עם סוכר ולהניח במסננת ולשים  קערה מתחת . עד שהתותים מגירים נוזלים.
מקציפים חלבונים + סוכר.לקצף נוקשה . מערבבים בקערה נפרדת חלמונים + שמן.  + קמח מערבבים היטב  ומקפלים בהדרגה את קציפת החלבונים לתערובת.
אופים בחום בינוני כ170-180 מעלות (בערך 20 דקות תלוי בתנור ). כשהעוגה יוצאת מהתנור להספיג בה את המיץ שיצא מהתותים שבמסננת. אחרי שהעוגה מתקררת מעט. להכין את הקרם מפודינג וניל, שמנת מתוקה + חלב. להקציף הכל ביחד לשטח על העוגה.
מעל לסדר את התותים.
להכין ג'לי   ,לערבב היטב  שלא יהיו גושים לחכות כמה דקות  ולשפוך מעל העוגה.
להשהות את העוגה במקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
לאכול ולהתענג.
שבוע טוב לכולם.
 
______________________________________

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת