00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

נודלס וחזה עוף מוקפץ

 נודלס וחזה עוף מוקפץ

חומרים:

קילו חזה עוף חתוך לרצועות

2- בצל חתוך לרצועות

2- כפות שמן

כף מרק עוף

3- כפות רוטב סויה

קורט מלח

כף צ'ילי מתוק

כף סוכר

איטריות נודלס (לפי העין)

5- גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים

2- פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות

2- פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות דקות

2- פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות

4- בצלים ירוקים קצוצים דק

חופן פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס יין לבן

אופן-הכנה:

חותכים את החזה עוף לרצועות, שוטפים ומסננים מהמים

מאדים במחבת גדולה את הבצל, מוסיפים את החזה

עוףומערבבים היטב

כשהחזה עוף "נסגר" בטיגון ומשנה גוון ללבן , מוסיפים את המרק

עוף, המלח, רוטב הסויה, והצ'ילי המתוק, וכף סוכר ומערבבים

מוסיפים את גפרורי הגזרים, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות

(מידי פעם לערבב)

מוסיפים את רצועות הפלפלים ומבשלים עד שירקות מתרככים,

מוסיפים את הנודלס ומערבבים

לאחר שמוכן מוסיפים את הבצל ירוק, וחופן הפטרוזיליה, ויין לבן

ומערבבים....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת