00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

גלילי ופל במילוי קרם וניל

את הגלילים הנפלאים הללו ניתן להכין בשתי גרסאות האחת במילוי קרם וניל מהיר הכנה של שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל והגרסה השניה מעט מושקעת יותר והיא להכין ולמלא בקרם פטיסייר.

 היום אתן לכם את הגירסה הקלילה את המתכון לקרם פטיסייר ניתן למצוא כאן  

אני  הכנתי את הגלילים כמשלוח מנות מתוק ומהיר, לביתו של אחי,  ולפי התגובות שקיבלתי הגלילים חוסלו כל כך מהר שכמעט ושכחו לכבוד מה היו.
אתם יכולים להכין אותם לכבוד כל ארוע שאתם רוצים או אפילו סתם כקינוח לארוחה משפחתית טובה.


טיפ קטן, לאור הניסיון האישי שלי, כדאי להכין תמיד כמות  כפולה ממה שחשבתם בתחילה, כי מי שמתחיל וטועם אחד...לא מפסיק עד שאין אף אחד!


 

 

 

                                    המצרכים:

 

  • 1 חב' גלילי וופל מצופים בשוקולד מבפנים (ניתן לקנות בסופר ו/או בחנויות מתמחות)

  • 1 שמנת מתוקה

  • 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי (או וניל רגיל)

  • 1 כוס חלב

  • לקישוט ניתן להשתמש בסירופ שוקולד, אבקת סוכר או סירופ מייפל.



                                        ההכנה:

 

  1. להקציף את השמנת המתוקה + האינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב, לקצפת יציבה.

  2. להכניס את הקצפת לשקית זילוף חד פעמית עם צנטר פרח רחב, ולחתוך את הקצה.

  3. למלא כל גליל משני הצדדים בעדינות, שתצא מעט קצפת מצידי הגליל ולהניח בצלחת הגשה יפה.

  4. לקשט במעט אבקת סוכר/סירופ שוקולד/סירופ מייפל/ ולהגיש.

 


 

 


  

 

 

בתאבון ולהתראות במתכון הבא!


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת