00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

כרוב ירוק ואדום ממולא בשר ואורז

 כרוב ירוק ואדום ממולא בבשר ואורז

החומרים:

כרוב 

למלית:

2 כוסות אורז שטוף ומסונן היטב מנוזלים

1/2 ק"ג בשר טחון

1 בצל בינוני קצוץ

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

מלח ,פלפל ,פפריקה

1 כף שמן

לרוטב:

2 קופסאות קטנות רסק עגבניות

מים לפי הצורך

1 כף אבקת מרק טעם עוף

מעט מלח, פלפל ופפריקה

אופן ההכנה:

שולקים את הכרוב בתוך סיר במים רותחים על הגז, אחרי 5 דקות בערך אחרי

הרתיחה מוציאים את הכרוב ומפרקים ממנו בזהירות את העלים שהרככו תוך

הקפדה על שלמותם,כשמגיעים לחלק קשה מחזירים לסיר על הגז וככה ממשיכים

את התהליך עד סיום הכרוב

בינתיים מכינים את המילוי, מערבבים את כול חומרי המילוי לתערובת אחידה

מניחים כף גדושה של המלית במאוזן לחלק הקשה של העלה.

מקפלים את החלק הקשה של העלה מעל המלית. מקפלים פנימה

את שני צידי העלה, ומגלגלים. חשוב להדק את העלה כלפי

המלית בזמן הגלגול, למניעת התפרקות. להניח בתחתית הסיר

את עלי הכרוב הפנימיים והקטנים שלא צלחו למילוי לערבב

בקערה את חומרי הרוטב.

לצקת הרוטב מעל העלים הממולאים. להרתיח ולהעביר לאש

קטנה. לבשל 40 דקות על אש קטנה. טעים יותר אחרי שעומד קצת

וסופג את הטעמים.....בתאבון.....

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת