00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

לחם שום ועירית

 לחם שום ועירית

מצרכים:

500 גרם- קמח

25 גרם- שימרית

5- שיניי שום מרוסקות

חצי כוס עירית קצוצה

50 גרם- מחמאה

ביצה

כף מלח

כוס מים פושרים

לציפוי:

ביצה טרופה

2- שיניי שום מרוסקות

חופן עירית קצוצה

אופן-הכנה:

שמים את הקמח בקערת עירבול, יוצרים גומה ומכניסים פנימה

את השמרים ו- 2 כפות מהמים ומערבבים

ממתינים 5 דקות ומוסיפים את כול החומרים פרט למים

מערבלים עם וו לישה ומוסיפים מהדרגה את המים עד שנוצר

בצק רך וגמיש

אוטמים את הקערה בניילון ניצמד וממתינים שהבצק יכפיל את

ניפחו

מוצאים את האוויר מהבצק ותולשים חתיכה קטנה ומניחים בצד

קולעים צמה קלועה ומהחתיכה הקטנה קולעים צמה קטנה

ומניחים מעל הצמה הגדולה

מניחים בתבנית לחם לתפיחה נוספת של חצי שעה

מורחים את הביצה על החלה שתפחה וזורים את 2 שיניי השום

המרוסקות וחופן העירית

אופים בחום של 180 מעלות עד השחמה....בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת