00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

לחם ובייגלה מתוק

 לחם ובייגלה מתוק

מרכיבים:

לבצק:

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

6 כפות סוכר

כף מלח

6 כפות שמן קנולה

3 כוסות מים חמימים

לציפוי:

ביצה להברשה

הרבה סומסום לפיזור

מעט סוכר לפיזור

אופן הכנה:

לערבב את חומרי הבצק וללוש מס` דקות לבצק אחיד וגמיש.

לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי

שעה במקום חמים.

ללוש מעט את הבצק על משטח מקומח, ולחלק לכדורים, להכניס

אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח לבייגלה תוך

כדי סיבוב ובעדינות, להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח),

להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.

למרוח בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום, מעל הסומסום לפזר

מעט סוכר עם היד (נותן אפקט של מתקתקות

לכסות עם מגבת ולהתפיח כ חצי שעה במקום חמים.

האפיה כ 15 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות, במרכז התנור

(ניתן לאפות גם בטורבו)… עד לקבלת צבע זהוב.

אם אוהבים בייגלה עם קרום רך יותר… אז לאחר האפייה להכניס

לתוך מגבת עבה למספר דקות.

אם אוהבים בייגלה עם קרום קשה יותר… אז לאפות עד לקבלת

צבע כהה יותר…. ולקרר על רשת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת