00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

זיוה

 זיוה

חומרים:

4 עלי מלוואח מופשרים

1 גביע קוטג'

1 ביצה

150 גר' גבינה מלוחה, מפוררת

150 גר' גבינה קשה, מגוררת (טל העמק, קשקבל או פרמז'ן)

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מערבבים בקערה את הגבינות עם הביצה ומתבלים במלח ופלפל.

3. ממלאים כל עלה של מלאווח ב-4 כפות מלית, מקפלים לשניים ומצמידים את

השוליים לסגירה.

4. אופים כ 15-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם עם ביצה קשה ורסק

עגבניות טרי....בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת