00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

חלות בצל

 חלות בצל

חומרים:

ק"ג קמח 

שקית שימרית

1/2 1 כוסות מים

3- ביצים טרופות

כף מלח

4- כפות סוכר

1/4- כוס שמן קנולה

למילוי:

3- בצלים גדולים פרוסים לרצועות ומטוגנים

לציפוי:

פרג ושומשום

אופן-הכנה:

בקערת מיקסר שמים את הקמח, ויוצרים גומה יוצקים את השמרים פנימה

מערבבים וממתינים כ-5 דקות

מוסיפים את הביצים, הסוכר, והשמן, והמלח ומערבלים את כול החומרים במהירות

נמוכה

יוצקים את המים בהדרגה, עד שנוצר בצק נעים למגע

מוציאים ומעבירים לקערה משומנת קלות ומאובקת בקמח, מכסים בניילון נצמד,

ומתפיחים לתפיחה כפולה כשעתיים

מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, ומכול כדור תולשים 3 כדורים, כול כדור מרדדים

לרצועות צרות באורך של 25 ס"מ לערך ומניחים מהמילוי, סוגרים לגלילים ומכול 3

גלילים יוצרים צמה, מניחים בתבנית ומורחים כול חלה בביצה ומעל מפזרים את

השומשום והפרג

מכסים במגבת ושוב מתפיחים כ- 45 דקות

מחממים תנור ל- 200 מעלות ולאחר כ- 10 דקות חימום מכניסים את החלות

לתנור

אופים כ- 25 דקות לערך או עד להזהבה....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת