88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה פירורים לשבת

27/02/2011

 

העוגה הזו היא של דורית גיסתי, יש שתי עוגות גבינה שלה שאני מכינה וזו העוגה השנייה שאני מפרסמת.

בכל פעם שאנחנו מבקרים אצלם, אין מצב ללא אחת מעוגות הגבינה שלה.   

העוגה קלה מאוד להכנה והיא מוכנה לאחר קירור של שלוש שעות במקרר, אם מצליחים להתאפק עד אז.

מצרכים והכנת הבצק: 

  1. 3 כוסות קמח תופח מנופה - או קמח רגיל + 1 א. אפיה, או 2 כוסות קמח מלא ו-1 כוס קמח רגיל.
  2. 3 כפות סוכר
  3. 3 חלמונים
  4. 150 גרם מרגרינה מעט רכה
  5. לחמם תנור ל-180 מעלות
  6. לערבב בקערה קמח וסוכר, להוסיף את המרגרינה ולהוסיף את החלמונים, ללוש ביד לבצק פירורי
  7. לחלק את הבצק ל3/4 ו-1/4
  8. את ה3/4 לשטח בתבנית מתאימה
  9. את ה1/4 לשטח בתבנית קטנה יותר
  10. לאפות את שתי התבניות עד לקבלת גוון זהוב, לקרר

 מצרכים והכנת מלית הגבינה: 

  1. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 סוכר וניל
  4. 3/4 כוס סוכר
  5. להקציף שמנת מתוקה עם סוכר וסוכר וניל
  6. להוסיף את הגבינה ולערבב עם מרית
  7. לשפוך את המלית מעל הבצק האפוי
  8. לפורר מעל מהבצק האפוי מהתבנית הקטנה
  9. להכניס למקרר לקירור, מוכנה לאחר שלוש שעות כמו שכתבתי, אם מצליחים להתאפק

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת