88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חמין אורז ועוף עירקי

חמין אורז ועוף עירקי

חמין קל לעיכול ולאכילה

הכמויות הפעם ל10 סועדים שתי עופות.

חומרי המלית
4 כוסות אורז
4 כוסות מים
4 בצלים
שמן זית
מלח , פלפל שחור
2 כפות בהרט ,

חצי כפית קינמון

2 כפיות מרק עוף
חצי כפית כמון
צנוברים קלויים

2 חופנים צימוקים

6 תפוחי אדמה חתוכים בתחתית הסיר

משרה העוף
4 כפות שמן קנולה
כפית שטוחה מלח ,פלפל שחור
4 כפות רוטב סויה,

2 כפיות בהרט

1 כפית כמון,

לערבב את מרכיבי המשרה ולמרוח היטב את העוף מבפנים ומבחוץ

הכנת המילוי
משחימה צנוברים במחבת מוציאים

  מוסיפה שמן ו 4 בצלים קצוצים להשחים

להוסיף את הצימוקים לשים בצד.

באותו סיר לבשל 4 כוסות אורז  עם 4 כוסות מים עם התבלינים

מלח לפי הטעם עד שהמים מתאיידים

להוסיף את הצנוברים הצימוקים והבצל .

למלא את פנים העופות במלית האורז גם בין העור לחזה  .

להניח בתחתית התבנית 6 תפוחי אדמה חתוכים

מעליהם את שתי העופות הממולאים

האורז שנשאר מניחים סביב העופות

להוסיף 4 כוסות מים

לעטוף את הסיר בנייר כסף ומעליו מכסה

לבשל על הגז עד שהמים רותחים

להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה

להוריד ל100 מעלות ולתת לסיר לישון בתנור עד למחרת הצהרים

שעה לפני הארוחה להפוך את כל תכולת הסיר למגש גדול

ולהחזיר לתנור עד הארוחה.

את ביצי החמין הכנתי לחוד כי לא היה מקום בסיר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת