00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

פיצה דקה-דקה

 

אין סוסים שמדברים עברית ואין אנשים שלא אוהבים פיצה. טוב, בטח יש כמה, אבל אלה בטוח חייזרים מכוכב מוזר שמסתובב באותה שכונה עם כוכב בו לא אוהבים גלידה:-)
ואיך, איך אפשר לא לאהוב את המאפה האיטלקי המופלא? בצק פריך מלמטה, רוטב אדום באמצע, גבינה נמסה מלמעלה ודברים טובים כיד הדמיון בטופ של הטופ!!! רק מלכתוב על זה נהיה לי חשק לעוד.
נכון שהכנת הפיצה בתנאים ביתיים דורשת מאמץ והרבה יותר פשוט להזמין אחת מפיצריה שכונתית, אבל מתברר שיש פאטנטים שיכולים לקצר ולהקל את התהליך ושום פיצה קנויה לא תגרום לכם לגאווה ותחושת ההישג כמו פיצה שהכנתם במו ידיכם!
את הפיצה בחרתי להכין מבצק מיוחד-בצק ללא לישה. פשוט מערבבים ושוכחים ממנו כשעתיים עד שיתפח, ועם רוטב שלא צריך לבשל/לטגן שום דבר הרי כל העבודה היא ברידוד קל, מריחה זריזה ופיזור הגבינה+תוספות. ממש קלי קלות! הקושי האמיתי הוא בלחכות בסבלנות עד תום האפיה ולא להתנפל על המגש הלוהט מיד עם צאתו מהתנור :-)

 

תודה ענקית למגי מPastaghetti על המתכונים המושלמים והאיטלקיים בדם

לחצו כאן למתכון לפיצה מבצק ללא לישה וגם רוטב עגבניות קר (עם מתכון פיצה נוסף)

 

 

 

 

בהצלחה ובתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת