00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

בורקס תפוחי אדמה

בורקס תפוחי אדמה

חומרים:

חבילת בצק עלים

6- תפוחי אדמה בינוניים

3- בצלים מטוגנים

מרק עוף (לפי הטעם)

פלפל שחור (לפי הטעם)

כורכום (לפי הטעם)

ביצה טרופה

שומשום

אופן - הכנה:

מפשירים את הבצק עלים

מרתיחים את התפוחי אדמה ומועכים לפירה, מוסיפים את הבצל המטוגן

והתבלינים

חותכים את הבצק עלים לריבועים, מוסיפים מהמלית וסוגרים

מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום, ואופים בחום של 180 מעלות עד

שמשחים...בתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת