00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

אצבעות שוקולד

אצבעות שוקולד

חומרים:

30- גרם מחמאה

65- גרם שוקולד מריר, קצוץ

250- גרם ממרח נוגט / נוטלה

125- גרם קורונפלקס

לגנאש:

350 מ"ל- שמנת מתוקה

350 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן - הכנה:

ממיסים את המחמאה והשוקולד בסיר כפול (בן מארי) מוסיפים את הממרח ומערבבים

מרסקים את הקורונפלקס לפירורים גסים במעבד מזון או בידיים, מוסיפים את

הקרם שהכנו קודם ומערבבים

משטחים את העיסה בתבנית אינגלישקייק חד פעמית, ומאכסנים במקפיא

מביאים את השמנת לרתיחה בסיר ומכבים את האש, מוסיפים את השוקולד

ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי, מצננים היטב

יוצקים את הקרם על העיסה הקרה בתבנית ומאכסנים במקפיא לכמה שעות, לפני

ההגשה משחררים מהתבנית וחותכים בסכין חדה לאצבעות....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת