00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

אפונה גם בשר גולש

אפונה עם בשר גולש

חומרים:

שקית אפונה

חבילת בשר גולש

חופן פטרוזיליה קצוצה

מרק עוף (לפי הטעם)

כמון (לפי הטעם)

תבלין לקציצות (לפי הטעם)

כורכום (לפי הטעם)

פלפל שחור (לפי הטעם)

1- בצל גדול קצוץ

2- בטטות מתוקות

3- כוסות מים רותחים

אופן - הכנה:

מרתיחים את הגולש במים עד שהגולש ניהיה רך, ושוטפים אותו במים (בזמן

הרתיחה של הגולש יוצא קצף לבן, אז מוציאים אותו עם כף וזורקים), קוצצים את

הבצל והבטטות לקוביות ומטגנים אותם עד להזהבה קלה, מוסיפים את הגולש

וממשיכים בטיגון קל, ואז מוסיפים את המים הרותחים ונותנים לזה לרתוח, ואז

מוסיפים את התבלינים ובוחשים היטב, אחרי 3-4 דקות בערך להוסיף את האפונה,

אחרי שזה רותח להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל עד שזה מוכן על להבה

בינונית....בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת