55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חמין מקרוני

בס"ד

 

המקרוני יוצא נימוח לאחר שעות על הפלטה.הילדים משתגעים על זה.

 

המצרכים:

6 שוקי עוף

1 חב' מקרוני

1/4 כוס שמן

מלח, פלפל שחור

1 כף כורכום

1 תפו"א פרוס (ללא הקליפה, לא מבושל)

 

אופן ההכנה:

 

 

1. לבשל את המקרוני בסיר עם מים, כף מלח וכף כורכום עד לבישול חלקי (אל דנטה). להוציא ולסנן.
2. להמליח ולפלפל את שוקי העוף מכל הצדדים.
3. במחבת לחמם את השמן ולטגן קלות את השוקיים עד שהם שחומים מכל הצדדים. להוציא לנייר סופג.
4. בסיר לשים 2 כפות שמן (מהשמן שנותר מטיגון השוקים).
5. לפרוס את התפו"א לפרוסות דקות ולהניח בתחתית הסיר.
6. לשפוך מחצית מהמקרוני על התפו"א, מעל להניח את השוקיים ומעליהם את יתרת המקרוני.
7. מעל הכל לשפוך את השמן הנותר בסיר, שבו טוגנו השוקיים.
8. להניח על הפלטה ללילה.
9. לבריאות (:

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת