44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

שבלולי פילו ממולאים גבינות

שבלולי פילו ממולאים גבינות


שבלולי פילו ממולאים גבינות

החומרים:

קערית
קערה
תבנית קפיצית
מטרפה
מצקת

1 ק"ג בצק פילו

750 גרם גבינת קשקבל או גבינה מגורדת קשה אחרת
500 גרם גבינת שמנת או אחרת
100 גרם חמאה או 1/4 חבילת מרגרינה   
100 גרם חמאה חמאה מומסת
ליטר חלב /או שמנת לבישול/אחר
7 ביצים

תיבול לפי הרצון, מלח,פלפל אחר.

אופן ההכנה:

את הפילו חותכים ל-4 חלקים. כל חלק משמנים היטב עם חמאה מומסת.

משמנים תבנית קפיצית בחמאה או ברבע חב` מרגרינה.

מערבבים בקערה את הגבינות.

לוקחים רבע דף פילו ששימנו היטב ושמים עליו מהגבינה שערבבנו.
מגלגלים לרולדה ולאחר מכן יוצרים מהרולדה שבלול לא מהודק.
מניחים את השבלולים צפוף אחד ליד השני עד למילוי התבנית.

טורפים את השמנת/החלב עם הביצים.

יוצקים את הבלילה על השבלולים לאט ומרטיבים את הבצק.

חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומניחים על כל יחידה חתיכת חמאה.

מנוחה שעה.

מחממים תנור לחום 180 . אופים כחצי שעה או עד שמזהיב כמו בורקס.

להגיש חם.


רצוי עם יוגורט או שמנת כרצונכם.

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת