44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מעדן חצילים בולגרי

מעדן חצילים בולגרי


מעדן חצילים בולגרי

החומרים:
קערה
תבנית חסינת אש
2  ק"ג חצילים ללא גרעינים

250 ג` גבינת פטה

2 ביצים טרופות טוב

2 פרוסות גדולות לחם לבן ללא הקליפה

1 כוס גבינת קשקבל או גרוייר – מגוררת

2-3 כפות גרוייר או קשקבל

4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש. מועכים בכף/אחר.


מועכים את  גבינת הפטה בקערה מוספים את הביצים, את הלחם שהשרינו במים וסחטנו היטב.



מוסיפים את גבינת הקשקבל ו 4 כפות מהשמן. מערבבים היטב ומוספיים את החצילים ומערבבים.

מעבירים לתבנית אפיה משומנת.  מפזרים מלמעלה את הגבינה שהשארנו בצד.

לאפות בתנור  - 180 מעלות, כשעה

בתאבון

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


אם אהבתם  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת