44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פאי תרד

פאי תרד

החומרים:

תבנית לפאי 24-26 משומנת
קערה

1 ק"ג תרד

250 גרם גבינה לבנה

250 גרם גבינה בולגרית

3 בצים

2 כפות פרורי לחם/אחר

פלפל שחור

כוס גבינה צהובה מגורדת

בצק לפאי


אופן ההכנה:
לשטוף ולקצוץ את התרד ולסחוט היטב

מניחים בצק פאי על התבנית, מחוררים עם מזלג . שמים מעל נייר כסף ועליו מזרים שעועית או אחר.
מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה.
מוציאים את התבנית מצננים טיפה.

בנתיים מערבבים את כל החומרים למעט הגבינה הצהובה ואופים בחום בנוני כ- 20 דקות.


להוציא, לפזר גבינה צהובה מעל ולאפות עוד 5 דקות.
במקום לפזר גבינה, אפשר לשפוך על הכל בלילה של 3 ביצים וכוס חלב/שמנת/אחר .

מומלצים:

אם אהבתם  דרגו אותי

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת