44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פילו גבינה וחצילים

פילו גבינה וחצילים

פילו גבינה וחצילים

החומרים:

נייר אלומיניום
קערה
מגבות נייר
תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ /או אחרת 

2 חצילים מאורכים בינוניים
1 חציל
1/2 כוס שמן זית/חמאה מומסת
1 גביע קרם פרש

1 מיכל שמנת לבישול
1 חבילת פתיתי פרמזן או כ-200 גרם פרמזאן מגורר גס
3 ביצים
   מלח
   פלפל
1 חבילת בצק פילו

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני 175 מעלות.
חוצים את החצילים לאורכם ומברישים בשמן זית.  מפזרים מעט מלח.

עוטפים כל חלק בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לחצי שעה.

בקערה בינונית מערבבים גביע קרם פרש, שמנת לבישול,פרמזן, וביצים עד לקבלת בלילה אחידה.
מתבלים במלח ופלפל.

מוציאים את החציל מהתנור ולא סוגרים את התנור.
מרוקנים את תוכן החציל אל תערובת הגבינה ומערבבים.

פותחים את חבילת הפילו ומורחים היטב דף פילו בשמן זית או חמאה מומסת. מניחים את הדף על התבנית
מעליו עוד 2 דפים מרוחים היטב.  מחזירים את החבילה למקפיא עטופה.  הדפים מרפדים את התבנית.
את עודף הדפים חותכים עם מספרים או סכין.

חותכים חציל נוסף לפרוסות, ממליחים, מניחים לחצי שעה במסננת להוצאת המרירות. מייבשים,
מטגנים בשמן זית משני הצדדים.

מסדרים את פרוסות החציל בתוך תבנית פאי ושופכים מעל את הבלילה.
מכניסים לתנור ואופים כ- 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.

מגישים חם.


http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת