44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מוסקה חצילים עם טחינה

מוסקה חצילים עם טחינה


מוסקה חצילים עם טחינה

החומרים:
כף מסננת
מגבות נייר
3 צלחות שטוחות
תבנית פיירקס /אחרת

3 חצילים בינוניים
2 3 עגבניות חלוטות ללא קליפה,פרוסות לטבעות
100 גר` גבינת פרמז`ן
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
50 גבינה בולגרית
1 גביע גבינה לבנה 5%/אחר
קמח  
3 ביצים
1 כוס טחינה גולמית
50 גר` צנוברים (לא חובה)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לפרוסות ומפזרים עליהם מעט מלח.
מכניסים למסננת למשך 1/2 שעה לניקוז נוזלים.
שתי קערות. באחת קמח בשניה ביצה.

טובלים את החצילים בקמח ומנערים ולאחר מכן בביצה.
מטגנים משני הצדדים. מניחים על מגבת נייר.
בקערה נוספת מערבבים את הגבינות.

משמנים תבנית פיירקס.
מניחים שכבה אחת של פרוסות חצילים. שכבת עגבניות מכסים במעט מתערובת הגבינות.
מניחים שכבה נוספת של פרוסות חצילים ,עגבניות גבינות ומכסים אותן בחלק נוסף של תערובת הגבינה עד שהתבנית מתמלאת.
שכבה האחרונה שופכים את הטחינה ומפזרים צנוברים.
מכניסים את התבנית לתנור מחומם בחום בינוני ואופים למשך כ- 20 דקות.

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם   דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת