33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

חטיף ציפס תפוחים ואגסים

 

דל קלוריות נשנוש מדליק ,ומתאים גם לעיטור גלידות סורבה ועוד

2 תפוחי עץ (אני השתמשתי בפינק ליידי )
2 אגסים מוצקים 
לחמם תנור ל100 מעלות 
לפרוס את תפוחי העץ והאגסים במנדולינה או במעבד מזון(במנדולינה עדיף כי יש יותר שליטה על הצורה)
לסדר על ניר אפיה ולאפות עד יבוש כשעה עד שעה וחצי (אצלי לקח שעה ועשרים דקות)
למי שרוצה מתוק ניתן לערבב ½ כוס אבקת סוכר וכפית קינמון 
מחצית מהתערובת לפזר על התבנית טרם הנחת הפרי ומחצית על הפרי ולאפות . 
התמונה הזו מגוגל 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת