33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

תפוחי פינק ליידי ממולאים בבשר

תפוחי פינק ליידי ממולאים בבשר

קבלתי לניסיון את התפוחי עץ פינק ליידי והחלטתי להכין מהם מנה ראשונה לארוחה משפחתית ,הכנתי אותם ממולאים בבשר הודו טחון בגלל שאחד הסועדים לא אוכל בשר בקר, ולאחר ההכנה הבנתי שעדיף בשר בקר .

פיינק לידיי ממולא בבשר

6 תפוחי עץ פינק לידיי  קוטמים לתפוחי העץ את הראשים ושומרים. מוציאים את תוכן התפוחים, מפרידים מהגרעינים ושומרים בצד,שמים את התפוחים והראשים בקערה עם מים מלח ולימון.

400 גרם בשר הודו טחון 
2 כפות שמן זית
מטגנים עד שינוי הצבע מוספים
את חתיכות התיפוח ששמרנו בצד 
1כף רוטב צ'לי חריף
1 כף דבש
מערבבים ומוספים
½כוס ציר מרק
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
קמצוץ צ'לי גרוס
מבשלים עד צמצום הנוזלים טוחנים עם מקל בלנדר.
מקררים ומוספים 2 ביצים ,מערבבים משפרים תיבול וממלאים את התפוחים, שמים את ראשי התפוח לסגירה ומחזקים עם קסם.

בקערה מערבבים 
½ כף קורנפלור
½ כוס ציר מרק עוף
2 כפות דבש
1 כוס יין אדום חצי יבש
קמצוץ צ'לי גרוס
את הבלילה מוספים לקרמל ומבאים לרתיחה 
מסדרים את התפוחים הממולאים ומפזרים מעל
2 גזר חתוכים לרצועות בעזרת קלף תפוחי האדמה.
מכסים ומבשלים במשך שעה על אש קטנה בסיר מכוסה .
מוספים 
2 קוביות שוקולד מריר ומערבבים עד המסה
מכבים את האש ומחלקים למנות ..
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת