44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בראוניס שוקולד

בראוניס שוקולד
בראוניס שוקולד


החומרים:
ל-10-12 בראוניס
קערה גדולה
סיר בינוני
סיר קטן לבון מארי

50 גרם חמאה מומסת
90 גרם אבקת סוכר
75 גרם שוקולד מריר 70 אחוז ומעלה אני משתמשת בלינדט
1 ביצה
40 גרם קמח רגיל
25 גרם אבקת קקאו
90 גרם אגוזי מקדמיה מחולקים ל-4 לפחות תחליף בונדוק או אחר
100 גרם שוקולד וונצואלה –שוקולד שעשוי מפולי קריאולו בעלי טעם שוקולד עמוק וארומה מודגשת חתוך לקוביות קטנות
שוקולד ונציה


אופן ההכנה:
לשים את החמאה בבון מארי
(סיר אחד מעל סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה ללא נגיעה של המים בסיר)
כאשר החמאה נמסה מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס היטב.
להסיר מעל האש ולהוסיף את השוקולד המריר ולערבב היטב והניח להתקרר.

לערבב בקערה את הקמח והקקאו להוסיף לאט את הביצה. לשמור שלא יהיו גושים.
להוסיף לאט תוך בחישה את השוקולד המומס בחמאה.
להוסיף את קוביות שוקולד וונצואלה ואת אגוזי מקדמיה
לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.

בתבנית בראוניס או במנזטים מתאימים לבראוניס להכניס את עם כף את השוקולד עם האגוזים.
לאפות בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות כ- 15-20 דקות

לקרר לגמרי לפני הוצאה מהתבנית או המנזטים.
אפשר להכניס גם לתבנית שטוחה על נייר אפיה משומן למי שרוצה קוביות.
אפשר לשים גם בפרפורמות לקבלת צורות שונות

ככל שהדמיון עולה
ניתן לקשט בשוקולד מריר מומס או גלידה אחר

מומלצים:

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת