00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגת מייפל ואגוזים

 

   

 

המצרכים :

1 גביע שמנת חמוצה

3 ביצים

1 כוס סוכר

3 סוכר וניל

1/2 כוס שמן

1/4 1 כוסות קמח מנופה

1 אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/2 כוס סירופ מייפל

1/4 כוס מים חמים

אופן ההכנה :

מכניסים לקערה – שמנת חמוצה,ביצים,סוכר,סוכר וניל ושמן ומערבבים היטב.

מנפים לתערובת את הקמח,אבקת האפייה והמלח ומערבבים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.

מעבירים ל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות. אופים בחום של 150 מעלות ל-40 דקות.

מוצאים את העוגה מהתנור – ומחוררים בעזרת קיסם (כ 20 חורים בכל עוגה ).

מערבבים את הסירופ עם המים ויוצקים מעל לעוגות.

מחזירים לתנור ל 5 דקות נוספות.

 

מקור- http://food.vtop.co.il/#up

מתכון שני ותמונה - http://www.shirleyandsharon.co.il/?p=218

 

 

ועוד מתכון של קונדיטורית מוכשרת כפי שהופיע אצל שרלי ושרון - כל הזכויות שמורות להן...


מצרכים

3 ביצים

3 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 אשל (או שמנת או יוגורט)

¼1 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + חצי שקית אבקת אפייה)

2 כפות קינמון

2 חופנים אגוזים קצוצים (אגוזי מלך, או לוז או שילוב)

סירופ מייפל

2 תבניות אינגליש קייק

הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות

מקציפים ביצים עם סוכר וניל וסוכר רגיל.

מוסיפים שמן, ואח"כ אשל וקמח.

מוסיפים קינמון וחצי מכמות האגוזים ומערבבים היטב.

שופכים את התערובת לתבניות משומנות ומפזרים מעל שברי אגוזים.

אופים 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.

כשהעוגות יוצאות מהתנור בעודן חמות עושים חורים בעזרת קיסם ואז לשפוך עליהם מייפל.. בנדיבות!!

 

  •  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת