77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

הבולונז שלי

הבולונז שלי

כל אחד והבלונז שלו

ל750 ג"ר פסטה

מצרכים

1/2 ק"ג בשר טחון צלעות טרי

1 עצם עם מיח עצם

1 גזר

3 בצלים בינוניים

1 גבעל סלרי אמריקאי

5 עגבניות

1 רסק עגבניות קטן

תבלינים תימין,אורגנו,אגוז מוסקט,מלח, פפריקה,

2 כוסות מים

אופן הכנה בסיר לחץ

לטגן בצל להוסיף את הבשר להמשיך לטגן עד שיתפורר

במעבד מזון לערבל את כל הירקות  רסק העגבניות, ו2 כוסות מים

להוסיף לסיר לחץ, לבשל חצי שעה מרגע שהשסתום עולה,

עם מוט בלנדר לרסק חצי כמות

להוסיף עוד כף פפריקה, וכפית מלח לפי הטעם

לבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.

לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן, לסנן

להוסיף לרוטב ולבשל עוד 2 דקות תוך כדי ערבוב.

ולאכול בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת