33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

ויניגרט בלסמי

 

רוטב ביתי לסלט ירוק או לירקות מאודים /קלויים, ולדגים. טוב שיש במקרר לארוחה מהירה, טעמו משביח לאחר יום במקרר וניתן לשמור עד שבועיים בצנצנת סגורה במקרר. 

בקערה המתאימה לבלנדר יד שמים

1 כפית חרדל דיז'ון .
2 כפות דבש/סילאן .
2 שיני שום כתוש .
3 כפות חומץ בלסמי .
1/4 כוס חומץ בן- יין או יין אדום יבש

מערבבים עם הבלנדר ידני עד קבלת מרקם אחיד 
מוספים 
1/2 כוס שמן זית בזילוף אטי עד שמתקבל רוטב סמיך .
מוסיפים 2 כפות מים, מלח ופלפל שחור גרוס טרי . וממשיכים לערבל עד לתערובת אחידה .
 להצעתו של gils33 הוספתי כף מיונז , שדרג את המתכון .תודה גילי .

ובמוצ"ש אכלנו סלט חסה, בצל פלפלים ואפרסמון עם רוטב זה .
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת