00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

ספגטי בולונז

 

 

 

ספגטי בולונז... זהו עוד אחד מהמתכונים הנחמדים והקלים, אשר מככב רבות על שולחננו במיוחד בימים בהם אין חשק להכין משהו מיוחד, ורוצים לאכול טוב ומהר!


הליכי הכנת המתכון בתמונות:

 

                                          1. טיגון הבצל, השום, הסלרי והפלפל החריף....

 

                                                          

                                    

    2. הוספת הבשר והפטרוזיליה...

 

                                               

                                        

 3. הוספת העגבניות...

 

                                          

                                      

 

4. הוספת התבלינים...

 

                                          

                                      

 

  5. הכנת הספגטי בצלחת...

 

                                          

                                        

 

6. והגשת המנה המוכנה...

 

 

                                          

                                         


                             המצרכים:


  • 1 חבילת ספגטי

  • 600 גר' בשר טחון טרי

  • 2 כוסות עגבניות מרוסקות

  • 2-3 כפות קטשופ

  • 2 בצלים קצוצים

  • 2 שיני שום כתושות

  • 1 פלפל חריף אדום

  • 1 גבעול סלרי קצוץ (ללא העלים)

  • פטרוזיליה קצוצה

  • 3-4 עלי בזיליקום קצוצים

  • פפריקה מתוקה

  • פפריקה חריפה

  • אבקת מרק

  • כמון

 



                              ההכנה:

 

  1. - להכין את הספגטי עפ"י הוראות היצרן, ולהניח בצד.

  2. - במחבת עם מעט שמן, לטגן את הבצל, השום, הפלפל החריף וגבעול הסלרי.

  3. - להוסיף את הבשר, ולערבב עד שהבשר נהיה בהיר ופרורי.

  4. - להוסיף את העגבניות המרוסקות, הקטשופ והפטרוזיליה ולהמשיך לערבב.

  5. - להוסיף את התבלינים והבזיליקום לערבב עוד מעט ולטעום. במידת הצורך ניתן כעת לשפר טעמים ו/או להוסיף נוזלים במידת הצורך.

  6. - לסדר בצלחת הגשה את הפסטה ומעליה לשים מהרוטב. מומלץ להוסיף עוד כמה עלי בזיליקום טריים לקישוט ולטעם נוסף.


 

מעל גיל 18 יש להגיש עם כוס יין טוב.

 


                                               

 

בתאבון ולהתראות במתכון הבא!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת