00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

פשטידות אישיות

 

הפשטידות האישיות האלו מתאימות מאוד לימים שאין הרבה רצון לעמוד במטבח אך בכל זאת רוצים מעט לגוון ולהפתיע בארוחה קלה וטעימה.

הפשטידות נאפות מתערובת של ירקות כמנות אישיות, ומוגשות בליווי סלט ירקות רענן.

ניתן ורצוי להוסיף לארוחה צלחת יפה עם כמה סוגי גבינות טובות, לחמניות חמות וכוס יין, והנה כבר יש לכם ארוחת ערב רומנטית.

  לא לשכוח את הנרות על השולחן...   

 

 

אז הנה המרכיבים:                                    

                                             

                                              

                                            

+

         

                                               

                                                   

+

 

                                             

                                                  

 +

           

                                         

                        

 

הוסיפו קמח, שמנת מתוקה, ביצים וגבינה צהובה  וכמובן תבלינים, מלח ופלפל טרי גרוס

 

                                           

                                              

 

זו כבר התערובת המוכנה...    

                                         

                                          

 מלאו בתערובת תבנית שקעים אישית... (לא לפחד למלא..)

 

                                 

                                                

הכניסו לתנור שחומם מראש לטמפ' של כ- 170-180 מעלות

 

והנה הן יוצאות חם חם מהתנור

 

                       

 

 

המצרכים:

  • 1 בצל סגול קצוץ

  • 2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות

  • צרור פטרוזיליה  קצוצה

  • 3 ביצים

  • 3 כפות קמח

  • 130 גר' גבינה צהובה מגוררת גס

  • 250 גר' שמנת מתוקה

  • מעט פרורי גבינה צהובה (לפזור מעל הפשטדיות)

  • תבלינים: 1/2 כפית כורכום, פלפל שחור טרי גרוס  ומלח

 

ההכנה:

  1. לערבב את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
     
  2. לשמן במעט תרסיס שמן, תבניות פאי אישיות, ולמלא אותן בתערובת.
     
  3. לפזר למעלה מעט פתיתי גבינה צהובה.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 - 180 מע' עד קבלת צבע זהוב יפה

    

             

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!!!!

             

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת