88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוף בפירות יבשים

עוף בפירות יבשים - מתכון קל להכנה  

מצרכים: 

  1. 4 חתיכות עוף - אני לקחתי 2 כרעיים וחציתי ל-4 חתיכות
  2. 1 בצל גדול פרוס לפרוסות
  3. 4 כפות שמן קנולה
  4. 1/2 כף מלח
  5. 8 שזיפים מיובשים
  6. 8 משמשים מיובשים
  7. את השזיפים והמשמשים להשרות בקערה עם מים לכמה דקות

 

הוראת הכנה: 

  1. לחמם שמן בסיר, להוסיף את הבצל, להשחים מעט
  2. להוסיף את העוף, לפזר מעל את המלח, לערבב
  3. לטגן את העוף מכל הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
  4. לערבב כל הזמן, על מנת שהעוף לא ידבק לסיר
  5. לבשל בערך שעה על אש נמוכה מאוד, מידי פעם לבדוק ולערבב
  6. לאחר שעה, להוסיף את הפירות היבשים, לבשל עוד 10 דקות עד רבע שעה
  7. וזהו - מוכן להגשה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת