00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

מאפינס גזר

 
 
מתכון המאפינס הזה מבוסס על מתכון אהוב ופשוט של עוגת הגזר מבית אמי ז"ל, אשר לפיו אנו אופים כבר שנים רבות ובהנאה עוד יותר מרובה. 
הפעם כדי להעניק לו טוויסט חדש, הכנתי אותו כעוגות מאפינס,  ולהן הוספתי ארומה מדהימה בעזרת תבלינים נהדרים שיצרו טעם נפלא.
התוצאה לא איכזבה, והפירגונים הגיעו ובגדול 



 

 
 
 

                                                                                           

                                            

                

הכמות מתאימה בערך לכ- 24 מאפינס.

 

המצרכים:

  • 1/2 2 כוסות קמח לבן
  • 1/2 1 כוס סוכר חום דמררה

  • 4 ביצים

  • 1 כוס שמן

  • 1/2 1 כוס גזר מגורד גס

  • 1 כוס תערובת אגוזי מלך ופקאנים קצוצים

  • 1/2 כוס תערובת של פירות יבשים קצוצים ( אני השתמשתי במשמש, שזיפים ופאפאיה)

  • 1/2 כוס פצפוצי שוקולד לבן (לא חובה)

  • 1/2 כפית סודה לשתיה

  • 1/2 כפית אבקת הל 

  • 1/2 כפית אבקת זנגוויל (ג'ינג'ר)

  • 2 כפיות קינמון

  • 1/4 כפית מלח

 

ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו הגיטרה, להכניס את הביצים, הסוכר והשמן ולערבב עד קבלת עיסה בהירה ותפוחה.
  2. להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר ולערבב עד קבלת תערובת אחידה  וסמיכה מעט.

  3. להכניס לתבנית מאפינס מנג'טים מנייר ולרססם מעט בתרסיס שמן.

  4. למלא כל מנג'ט בכף מהתערובת (כ-3/4 מגובה המנג'ט)

  5. לאפות כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של כ- 170- 180 מעלות. המאפינס מוכן כאשר הקיסם יוצא עם מעט פרורים סביבו.

 


****   את המאפינס ניתן לשמור במקרר כשבוע ימים או להקפיא ולהוציא כל פעם שרוצים משהו מתוק ליד הקפה.  



 

 

 

 

 

בתאבון ולהתראות במתכון הבא!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת