11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך

Natiie 2008-2011 ©
מלוא זכויות היוצרים המופיעים בבלוג זה לרבות התכנים, עיצוב, התמונות, וכל חומר אחר הכלולים בו, אם לא נאמר מפורשות אחרת, שמורים ל-Natiie בלבד. אין להפיץ, לשכפל, להעתיק, למכור, לשדר, לפרסם, להציג בפומבי או לעשות כל שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתכניו של הבלוג, כולל תמונות, וכל דבר אחר המוצג בבלוג, אלא אם ניתנה רשות כתובה וחתומה לכך בכתב ומראש ע''י Natiie. במידה והחלטתם להעתיק או להעביר לצד שלישי מתכונים, תכנים, או כל חומר אחר הכלול בבלוג, – אנא הקפידו לצרף קישור ישיר לבלוג או לפוסט, בליווי הקרדיט לבעלת הבלוג/פוסט. עם זאת, חל איסור גורף להשתמש בתמונות או עבודות גרפיות המוצגות בבלוג של Natiie.
אמנות קולינארית

קציצות קישואים

קציצות קישואים

 



 
 
 
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
 

מצטערת שבלבלתי לכם את המוח אבל הייתי חייבת לשתף אתכם בתעלול הקישואים...ששינו את האדרת....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Natiie אלא אם צויין אחרת