33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

פצפוצי אורז בשוקולד ללא גלוטן וסוכר

פצפוצי אורז בשוקולד ללא גלוטן וסוכר

ממתק ללא גלוטן וללא סוכר זו המשימה שהיתה לי לשבת ואכן מצאתי  עוד מתכון שבמאמץ קטן התאמתי לצרכיי אומנם עתיר בקלוריות אבל לאכול אחד כזה ולהתענג פעם בשבוע אני מרשה לעצמי.

100 גרם אגוזים
100גרם שקדים
1/2 כוס צימוקים או אוכמניות מושרות למספר שעות בקוניק 
1-2 כוסות פצפוצי אורז 
200 גרם שוקולד ללא סוכר 
3 כפות חלב
2 כפות סילאן ללא סוכר(או דבש, ניתן לותר מתוק גם בלי התוספת)
100 גר  חמאה  

הכנה: 

להשרות את אוכמניות/הצימוקים לתוך קערה, לכסות אותם בברנדי למשך הלילה  
לסנן היטב 
לחמם על אש קטנה ,חלב ,חמאה, שוקולד, סילאן, עד המסה מלאה 
לערבב בקערה את אגוזים ופצפוצי האורז , להוסיף את תערובת השוקולד ולערבב היטב ,במידה והתערובת רכה יש להוסיף עוד מעט פצפוצי שוקולד .

ניתן להכין בשתי צורות .,

1, לשטח על תבנית מלבנית לסמן עם סכין ממעוינים ולקרר היטב במקרר ,

2. לצוק עם שתי כפיות למג'טים  ולקרר במקרר מספר שעות לפני האכילה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת