00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

הדרכות לאוכל תפור

בזכות שרשור של  pruvence ובקשה יחודית של אפונה וגבר בפורום אמנות הטכסטיל והליבוד, הגעתי לבלוג נהדר עם הדרכות פשוטות ויפות, והמשכתי הלאה משם אל חברי היקר מכל גוגל.

האמת שאת הירקות שלי אני מעדיפה בסלט חי רענן וטעים, ואם רוצים לפנק אותי באמת אז בסלט יותר מאשר בממתקים.

הנה הסלטים שהכנתי אתמול וצילמתי- מימין לשמאל: סלט חסה ועלי בייבי עם תפוחים וחמוציות, ברוטב רימונים בלסמי, סלט גינה עם עלי בייבי, ברוטב חומץ ג'ינג'ר, ומהתנור- ירקות שורש ברוטב סילאן ועלי חלמית

ראשית, ההדרכה הפשוטה והנאה הזו לפרוסות קיווי עשויות לבד.

והנה עוד כמה הדרכות לאוכל תפור

מתוך הבלוג

אז אם כבר אוכל תפור- גם בננה מתקלפת ותירס בקליפה

עוגיות לב ליום המשפחה או וולנטיין שנחגג ב14/2

כשראינו את זה אמרנו כולנו - ואווווו...


והמון המון הדרכות לאוכל וצעצועים עשויים לבד

ועוד

את זה ממש אהבתי כי נזכרתי באפונים בתרמיל שהייתי קוטפת מהאפונה הריחנית בחצר של סבתא שושנה זכרונה לברכה, ובערוגות המשמחות בחצר של נעמה ויובל, עת הילדים היו עוברים ביניהן וקוטפים פולי שעועית עסיסיים, אפונה ועוד, והכל ירוק רענן ואורגני והכי טעים בעולם.


והחדר הטלויזיה של סבתא עמד תמיד עציץ סיגליות במרכז השולחן. כזה שצריך לא להשקות אותו הרבה אבל גם לא מעט. אצלי סיגליות תמיד נוסלות מעודף/חוסר מים.

אולי הפתרון בשבילי זה עציץ סיגליות תפור.

כזה.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת