00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

קבבונים

04/02/2011

קבבונים משופדים על מקלות קינמון.

ראיתי באירועים  שמגישים את הקבבובים הטעימים האלה

הקבבונים טעימים ,כל הטעמים של הקינמון מתמזגים בטיגון עם הקבב

(עדיין לא ניסיתי בתנור)השתמשתי במחבת פסים

לדעתי אפשר גם במנגל.

הגשתי עם סלטים וטחינה.

השתמשתי חלק במקלות קינמון ארוכים וחלק בקצרים(עם הארוכים יותר נוח)

חומרים והכנה :

כ 500 גרם בשר טחון קניתי אצל הקצב בסופר(אפשר להוסיף חתיכת שומן כבש לתערובת,כדי שלא יצאו יבשים)

1 כפית תבלין לקבב/בשר

1 כף תבלין בהרת לבישול

מלח,פלפל שחור

מקלות קינמון (שטפתי אותם היטב וייבשתי אותם היטב במגבת נקייה)

לשים את כל החומרים היטב היטב.

לקחת חופן מהבשר ולשפד על מקל קינמון להדק היטב היטב  ולהניח במגש

ככה להכין את הכל.

לעטוף את המגש בנילון נצמד או שקית גדולה להניח במקרר

כ6 שעות.

לפני שמכינים מוציאים את המגש  מהמקרר מחכים כ15 דקות

מחממים מחבת פסים היטב ,כשהיא חמה לצקת מעט שמן ולהניח

את הקבבים ממש בזהירות  כ3 -4 דקות  בכל פעם

להפוך לפי הצורך.(בערך כל צד כ 2 דקות)

להוציא בזהירות אפשר עם מלקחיים.

לאכול מיד(לשים לב לא לנגוס את הקינמון)

רעיון מעיתון ישן.

יום נפלא לכולם !

 קונכיות בצק מוכנות במלית כבד עוף

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1610890

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת