66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שושני שמרים במילוי חלבה ושוקולד צ`יפס

בס"ד

 

עוגיות טעימות מאוד אבל גם מסוכנות כי כל הזמן רוצים מהן עוד ועוד.

 

המצרכים:

1/2 קילו קמח

1 כף שמרים יבשים

1/2 חבילת מרגרינה

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1 כוס מים פושרים

1/2 כפית מלח

 

למלית:

1 קופ' ממרח חלבה וניל

100 גרם שוקולד צ'יפס

 

ביצה טרופה

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח והשמרים בקערה, מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש שנפרד מהדפנות.

מכסים ומכניסים לתפיחה למקרר עד להכפלת הנפח.

לחלק את הבצק לארבעה חלקים. לרדד כל חלק לעלה, למרוח עליו מהממרח חלבה (במקרה והוא קשה להכניס למיקרו לכמה שניות) ולפזר את השוקולד צ'יפס. לגלגל לרולדה ולחתוך לשושנים שוות.

מניחים לתפיחה של עשר דקות, מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשרים דקות עד שהשושנים זהובות ותפוחות.

*ניתן במקום לפזר את השוקולד צ'יפס על ממרח החלבה לנעוץ 3 יח' בכל שושנה לפני התפיחה השניה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת