55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שיפודי דג הנסיכה

בס"ד

 

מתכון של השפית אביגיל מיי'זליק המדהימה שכל מתכון שלה מוצלח יותר מהשני.

ניסיתי את המתכון הזה לראשונה לפני מספר חודשים והטעם היה חלומי. דורש מעט מאוד עבודה והתוצאות מדהימות.

המצרכים:

800 גרם דג נסיכת הנילוס חתוך לקוביות

4 כפות כוסברה קצוצה

2 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה מרוקאית מתוקה

1 כפית גרגרי כמון שלמים

1/4 כפית כורכום

1/2 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה-לאוהבי החריף)

מלח ופלפל

2 כפות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

 

מערבבים בקערה את הדגים ביחד עם כל המרכיבים פרט למיץ הלימון. שמים במקרר למשך 4 שעות לפחות (אני שמתי לילה).

מחממים את התנור לחום גבוה ביותר או מכוונים לתוכנית גריל.

משחילים 3-4 קוביות דג על שיפודי עץ, מניחים בתבנית ויוצקים עליהם את המרינדה ואת מיץ הלימון. אופים בשליש העליון של התנור למשך 10 דקות עד שהשיפודים מזהיבים. הופכים לצד השני ואופים עוד כמה דקות עד שגם הצד השני מזהיב.

מגישים מיד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת