00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

עוף ברוטב טריאקי בליווי תפ"א ובטטה

                לפני....

  

 

                                ואחרי...

 

 

 

לכל אוהבי תבשילי העוף, הנה מתכון נוסף לאוסף. המתכון הזה, הוא ממש כמו שאני אוהבת, יפה למראה, טעים ביותר והכי חשוב פשוט ... פשוט... להכנה.  

הנה המתכון, להנאתכם:

 

המצרכים:

 

  • 1 עוף שלם / או 6 כרעיים 
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים  

  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה 

  • 1 ראש שום גדול חתוך לרוחבו

  • 1/2 כוס רוטב טריאקי

  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

  • 2 כפות חרדל דיז'ון

 

 

 

ההכנה:

 

בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב.

מעסים את העוף עם הרבה אהבה ברוטב. ומכניסים לתבנית חסינת אש.

אל הרוטב שנשאר בקערה מכניסים את תפוחי האדמה והבטטה, מעסים גם אותם, ומעבירים לתבנית.

מפזרים את השום בכל התבנית (שלא יחסר, זה נותן את הטעם  הטוב)

מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בערך כשעה. לאחר שתפוחי האדמה רכים, מורידים את נייר הכסף ומשאירים בתנור עד לקבלת צבע זהוב חזק ויפה.

 

ועכשיו כל מה שנשאר זה להגיש ולאכול בתאבון.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת