33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגת פרג ושוקולד.

 פורים הגיע ואני לא הספקתי לחלוק עימכם את מטעמי האפייה שלי, את משלוחי המנות שהחלטתי להכין השנה, אז יסלחו לי קוראיי ומכותביי הקבועים אם בשלושת הימים הקרובים אשלח לכם את מספר "צפוף" של רשומות.

השנה הבת הקטנה שלי מתחפשת לסינדרלה . כבר מפורים שנה שעברה ,גמלה ההחלטה בליבה ואנחנו לא עמדנו בפרץ וקנינו שמלה יפה בצבע תכלת, מושקעת עם כל האביזרים הנלווים.

הבן הצעיר החליט להתחפש לדמות מסרט אימה..."הטינה" . לא ראיתי את הסרט אך מחר הוא ילבש בגדים לבנים ואני אאפר ואצבע את איבריו החשופים- כפות, ידיים, פנים בלבן. לאצבע את שפתיו באדום.

לא אכביד בסיפורים ואתחיל בעוגה  אותה הכנתי לפני מספר שבועות, עוגה טעימה, רכה, נימוחה ומתאימה לחג בגלל הפרג למי שאוהב. המתכון מתוך "עוגות ברגע" עם חנה שאולוב.

3/4 כוס סוכר.

75 גרם חמאה.

2 ביצים.

100 גרם שוקולד מריר,קצוץ.

3 כפות גדושות פרג טחון.

1 כוס קמח תופח.

1 כף אגוזי לוז/ מלך קצוצים.

1 גביע יוגורט ,

1 כף ויסקי או ברנדי.

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

 בוחשים היטב את הסוכר והחמאה ביחד.

 מוסיפים את הביצים, אחת אחת.

 מוסיפים תוך עירבוב את השוקולד, הפרג והאגוזים.

 מוסיפים את הויסקי,הקמח והיוגורט לסירוגין.

 מאחדים לתערובת אחידה.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מרופדת בנייר אפייה , ואופים כ 30 דקות.

בתאבון.

 חג שמח וכייף.

אתי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת