00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

בורגול עם עדשים שחורות ופטריות שמפיניון בשום

האם ידעתם? בורגול היא חיטה שבושלה ויובשה ולכן היא מוכנה מהר.

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, חלבון מלא, פחמימות מורכבות, ויטמין E, ויטמיני B, ויטמין C, ויטמין A, ויטמין M, מגנזיום, אשלגן, סידן, ברזל.

למה זה טוב?

פעילות תקינה של מערכת העיכול, הורדת רמות סוכר בדם, הורדת לחץ דם.

מצרכים ל- 4 מנות:

כוס וחצי בורגול מחיטה מלאה

חצי כוס עדשים שחורות

בצל לבן קצוץ

חבילת פטריות שמפיניון

2 כפות שמן זית כבישה קרה מעולה

2 שיני שום

תבלינים: מלח, פלפל.

הוראות הכנה:

עם כף שמן אחת לטגן קלות את הבצל, להוסיף את הבורגול ולבשל עם 2 כוסות מים רותחים למשך 5 דקות.

לפתוח את הסיר ולערבב, אם הבורגול עוד לא מוכן להוסיף מעט מים ולערבב.

בסיר ניפרד לבשל את העדשים השחורות בהרתחה למשך 15 דקות עד שהן רכות אך שלמות.

במחבת רותחת לשים כף שמן, 2 שיני שום ופטריות חתוכות לרבעים.

לערבב טוב את הפטריות עם השום במחבת למשך 3 דקות ולהוסיף לבורגול.

את העדשים לאחר שמוכנות לסנן ממים ולהוסיף גם כן לבורגול. לערבב את הכל עם מזלג, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

בתאבון! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת