00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגת מיץ תפוזים

               

                                        

אני נוהגת לאלתר עוגות בניגוד לכל חוקי האפייה לרוב זה מצליח.

יש גם נפילות.....  הנה אחת ההצלחות מהשבת שעברה. נחטפה בשמחה על ידי בני הבית. 

החומרים: 

4 ביצים (מוקצפות חזק עם כוס סוכר ) - אינני מפרידה ביצים.

3 כוסות קמח + שקית אבקת אפייה מנופים. 

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

גרדת לימון 

גרדת תפוז 

גרדת שוקולד לקישוט. 

 

ההכנה:

אכן הקצפתי את הביצים השלמות והוספתי סוכר בהדרגה. מיקסר במהירות גבוהה. 

כאשר הקצף היה חזק האטתי את פעולת המיקסר והתחלתי להוסיף לסירוגין קמח ונוזלים (מיץ ושמן חליפות) עד תום הכמויות.

שימנתי בתרסיס "סיר פלא" והעברתי לתוכו מחצית מהכמות. 

גרדתי מעט שוקולד מריר ופיזרתי מעל. הוספתי את יתרת התערובת.

הכנסתי לתנור שחומם מראש לאפייה איטית 180 מעלות למשך 40 דקות.

העוגה מוכנה כאשר קיסם ננעץ בתוכה יוצא יבש.

בתאבון. 

גיוון:  אפשר להוסיף פירורי קוקוס או קינמון בין שכבות העיסה לפני האפייה, במקום פירורי השוקולד .

                                                         

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת