77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לזניה כשרה עם רוטב בשמל משמן זית

לזניה כשרה עם רוטב בשמל משמן זית

נורית ♥♥♥

ביקשה  לזניה כשרה, ניסיתי ולא הצטערתי,

את רוטב הבשמל הכנתי עם שמן זית, ומים.

אני מוסיפה למנה שלי פרמיזנו

מצרכים

עלי לזנייה

1 ק"ג בשר כתף

5 עגבניות מרוסקות במעבד מזון

1 גזר

1 קופסה רסק עגבניות קטן

מלח, פלפל, כית סוכר

מים לכיסוי הבשר

כוס יין אדום

3 עלי דפנה

לבשל הכל בסיר לחץ, מרגע שהשסתום עולה לבשל שעה.

לרסק בבלנדר מקל את הבשר והרוטב


רוטב בשמל

4 כפות שמן זית

חצי כוס קמח

3 כוסות מים,

רבע כפית

רבע כפית בזיליקום יבש

רבע כפית פלפל לבן

לחמם את השמן להוסיף את הקמח, ולערבב בכף עץ

ברגע שהשמן נספג להוסיף את המים והתבלינים ממשיכים לערבב

עד שהבשמל מסמיך.

אופן הרכבת הלזנייה

לצקת בתחתית התבנית 1/2 כוס מרק עוף

לסדר שורה ראשונה עלי לזנייה , ורבע מרוטב הבשמל

להוסיף חצי מהבשר עם רוטב העגבניות.

שורה שנייה עלי לזנייה  רבע מרוטב הבשמל ויתר הבשר

לסדר שורה שלישית עלי לזניה

לצקת מעל את חצי  רוטב הבשמל

לכסות את התבנית בנייר אלומיניום

לאפות  ב 200 מעלות לחצי שעה

להוציא  את נייר הכסף

להכניס לתנור לעוד חצי שעה,

לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית בתנור סגור

לחתוך ולזלול את המעדן

למחרת הלזניה נחתכת יותר יפה.

שרון ♥♥♥

אל דאגה כשתהיי בפנסיה יהיה לך זמן,

גם לי לא היה זמן כשעבדתי.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת