88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ממתק שוקולד בטעם ברנדי

31/01/2011

 

לכל מי שמבקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

תודה לכל מי שיגיב ו/או ילחץ על  LIKE

  

 

מצרכים

  1. 100 גרם אגוזים
  2. 100 גרם צימוקים
  3. 1 כוס פצפוצי אורז
  4. 200 גרם שוקולד מריר/חלבי
  5. 1 חבילה חמאה 100 גרם
  6. 2 כפות חלב
  7. ברנדי איכותי, אני השתמשתי בקוניאק איכותי 

הכנה

  1. להכניס את האגוזים והצימוקים לתוך קערה, לכסות אותם בברנדי לפחות 3 שעות
  2. לאחר 3 שעות לסנן אותם, להשאיר במסננת כמה דקות ולהחזיר לאותה קערה
  3. לא לשפוך את הברנדי, להחזיר לבקבוק לשימוש חוזר להוספה לעוגות
  4. להמיס היטב על אש קטנה שוקולד, חמאה וחלב לאחר שנמס לשפוך על האגוזים והצימוקים ולערבב
  5. להוסיף את פצפוצי האורז, ולערבב בעדינות עד שהכל מכוסה בשוקולד
  6. התערובת צריכה להיות מעט מימית, אם יותר מידי, אפשר להוסיף עוד פצפוצי אורז
  7. לשים במנג'טים ולהכניס למקרר לכמה שעות

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת